Meny Stäng

Om oss

Dealonnet bildades av några hungriga entreprenörer i Nässjö 2016. Tanken med Dealonnet var att du ska kunna gå in på sidan och beställa ALLT du behöver på samma gång och slippa surfa runt för att hitta rätt produkt till rätt pris. Hos oss finns redan ALLT till rätt pris och rätt kvalite.

DealOnNet är en webbshop för dig som är på jakt efter den bästa dealen. Våra inköpare scannar ständigt marknaden efter de bästa produkterna till det lägsta priset. DealOnNets mål är inte enbart att vara billigast utan även att erbjuda den bästa servicen på marknaden. 

Vi har lager i Nässjö vilket gör att vi kan leverera snabbt.

Vi har väldigt höga krav på våra leverantörer. Vi kräver därför alltid intyg på att produkterna tillverkas under rätta förhållande. Med andra ord ser vi till att leverantörerna sköter sig i alla led.
Med lager beläget på i ett av de absolut främsta logistikområdena i Sverige kan vi garantera snabba leveranser.

Varför handla hos DealOnNet?

Att handla hos oss på ska vara en upplevelse. Det ska givetvis finnas allt som din familj kan behöva köpa. På sajten finns: Elektronik, Älska Plåt, Badrum, Barnrumsinredning, Ekologiska Leksaker, El-drivna Fordon, Hudvård, Inredning, Kläder, Skor, Maskeradkläder, Till Hemmet, Leksaker och mycket mer.

Gör som alla andra, handla på DealOnNet om du vill hitta rätt produkt till rätt kvalité och till rätt pris.

Kunden är viktigast för DealOnNet.

För oss är det viktigt att vi vet att kunden har gjort ett köp som är betydelsefull, till rätt pris och att kvalitén är till belåtenhet.En retur är för oss ett stort misslyckande. 

Ett inköp hos oss ska var det bästa varje kund har gjort. Givetvis vill vi att alla kunder vi får ska återkomma och göra ett nytt köp därför att kunden är väldigt nöjd med sitt köp. Med andra ord ett lyckat samarbete.

Mottot ”kunden har alltid rätt” är ledordet för oss. Med andra ord så gör vi allt för att kunden ska vara nöjd med sitt köp och återkomma till sin favoritsajt.

Tveka inte att kontakta oss på DealOnNet /Micael och Andreas

0

Varukorg